Szkolenia > Zdrowie i uroda

Gotuj z Ajwen

Pakiet zawiera siedem odcinków instruktażowych o gotowaniu paleo:

Odc.1 Wariacje z sosem vinagrette - poznaj sposoby na szybkie i smaczne sosy do sałatek!

Odc.2 Sałatki, dania z warzyw, twarożki bezmleczne - zrób swoją własną naturalną bulionetkę, zamknij witaminy w słoiku na zimę!

Odc.3 Potrawy z jajek - przekonaj się, że zrobienie omletu jest banalnie proste, posłuchaj dyskusji Iwony Wierzbickiej o produktach żywnościowych.

Odc.4 Podroby, z czym to się je? Władcy smalcu - przekonaj się, że wątróbka jest szybka i łatwa w obróce, dowiedz się dlaczego Iwona Wierzbicka nazywa ją multiwitaminą!

Odc.5 Jak przeżyć po wizycie u dietetyka? - naucz się jak przygotowywać posiłki sprawnie i szybko!

Odc.6 Potrawy z mięsa - zobacz jak zrobić domową szynkę, poznaj niezbędny sprzęt wykorzystywany w kuchni. Naucz się robić mielone bez jajek i bułki.

Odc.7 Potrawy z ryb i owoców morza - zobacz jak w szybki i prosty sposób przygotować dania z ośmiornicy i poznaj sposoby na likwidację zapachu ryb z kuchni!

Odc.8 Deser Paleo - każdy kocha desry - jak zrobić smaczne, zdrowe i bez cukru?

Zajrzyj również na stronę: http://www.ajwendieta.pl/

AJWEN Dietetyka Kliniczna poleca również

Podobne szkolenia

O autorze

AJWEN Dietetyka Kliniczna

AJWEN Dietetyka Kliniczna - Iwona Wierzbicka, prowadzi dwie poradnie dietetyczne w Opolu, w których zatrudnia świetnych dietetyków. Uzyskała dyplom dietetyka klinicznego na PWSZ Nysa, kończąc studia z wyróżnieniem. Ponadto... więcej

Jak kupować?

Zapłać online a natychmiast uzyskasz dostęp do szkolenia!
  1. Zaloguj się lub załóż konto.
  2. Wybierz sposób płatności.
  3. Dokonaj płatności online.
  4. Oglądaj szkolenie w przeglądarce!

Gwarancja satysfakcji

Gwarancja satysfakcji

Wszystkie zakupy są objęte gwarancją satysfakcji. Jeśli szkolenie nie spełni Twoich oczekiwań, zwrócimy Ci pieniądze. Więcej

Obsługa Klienta

69,00 zł

(56,10 zł netto)

Kup teraz! i oglądaj online
Prowadzący: Paweł Jackowski
Długość szkolenia: 1 godz. 40 min.
Dodano: 3 maja 2016